Vaj HP për motor me dy kohë HP Super

«Vaj me tym të pakët» gjysmësintetik, i bërë veçanërisht
për motorët STIHL. Aftësi e
jashtëzakonshme ndezjeje
dhe djegieje e pastër, me tym
të pakët. JASO-FD, ISO-L-EGD,
raporti karburant/vaj 1:50

Kategoria: , Tag: