Troko Elektroguri GA9020

Doreze e rregullueshme ne cdo 90 grade per pune te rehatshme
Motor i qëndrueshëm me rezistencë të lart ndaj nxehtësisë
Ingranazhi i dhëmbëzuar konik i automatizuar për fuqi
Strukture labirinth per mbrojtje nga pluhuri , me llakim zikzag ne rotor
Doreze e bute per kontroll dhe rehati
Siguron mbrotje nga rrjedhja e grasos sepse unaza-O e gomës mbyll grason fortë brenda shasisë