Trapani-kaçavid DP2010

Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Susta prapavajtëse e tipit raketë për kontroll të lehtë një dorëshe përpara/prapa
Kompakt dhe i lehtë, por me fuqi të mjaftueshme
Akorduara sipas mandrinos
Shpim I sakte me shpejtesi te larte

Categories: , Tag: