Trapani godites HP2050H

Shasi e hollë e dizajnuar për manovrueshmëri më të mirë
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
Leve e madhe lehteson nderimin e procesit te punes
Doreze e harmonizuar per pune eficente
Buton bllokues per pune te vazhdueshme
Akorduara sipas mandrinos
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
Celes me funksion para dhe prapa

Kategoria: , Tag: