Traktor Korrës RT 4097 SX

STIHL RT 4097 SX është një makinë pune shumë efektive. Kjo kositës me lëvizje ju mundëson të kositni zona të gjera në një mënyrë që kursen kohë pa pasur nevojë të zbrazni kutinë e kapëses së barit. Shkarkimi anësor siguron që prerjet të nxirren drejtpërdrejt gjatë kositjes. Me dimensionet e tij kompakte, traktori i lëndinës është jashtëzakonisht praktik për të gjithë ata që dëshirojnë të bëjnë përparim të shpejtë dhe pa mundim. Me vetëlëvizësin me një pedale, thjesht mund të ndërroni drejtimet e drejtimit duke përdorur levën e dorës, gjë që e bën të lehtë manovrimin, edhe në kopshte të mbyllura. Hapësira e ulët dhe hapësira e bollshme e këmbëve ofrojnë një shkallë të lartë komforti në drejtimin e automjetit në çdo kohë. Selia e shoferit mund të rregullohet pa mjete dhe, si timoni me formë ergonomike dhe kontrollet lehtësisht të aksesueshme, mbështet punën e qetë. Tehet e kuvertës së kositjes mund të fiksohen dhe shkëputen lehtësisht nga paneli i kontrollit. Sistemi i menaxhimit të kapjes siguron grumbullimin optimal të barit në të gjithë gjerësinë e prerjes.

Kategoria: , , ,

Përshkrim

Fuqia nominale 8,9 kW / 12,1 PS U/min
Faktori i pasigurisë K Sedilja 0,25 cm
Faktori i pasigurisë, niveli i presionit të zërit KpA 2 dB(A)
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB(A)] 100 dB(A)
Gjerësia e prerjes 95 cm
Lartësia e prerjes 35-90 mm
Zhvendosja 452 cm³
Kapaciteti i rezervuarit 9 l
Lartësia e makinës 115 cm
Makina W 116 cm