STIHL Vaj Motorri 10 w 30

Kategoria: ,

Përshkrim

Vaj motori me cilesi te larte per nje game te gjere kushtesh perdorimi. I zhvilluar posacerisht per te plotesuar kerkesat e motoreve 4 kohesh, lubrifikim i shkelqyer dhe vecori djegieje, mund te perdoret gjate gjithe vitit, deri ne -30 grade celsius.