STIHL Multispray

Kategoria:

Përshkrim

Spërkatje shumëfunksionale që pastron një sërë veglash dhe lë një shtresë mbrojtëse që nuk ngurtësohet në sipërfaqe dhe në këtë mënyrë mbron nga korrozioni. Pjesët rrotulluese lubrifikohen. Një mjet thelbësor i gjithanshëm për çdo punëtori.

Për të përdorur Multispray, thjesht spërkateni atë në zonën e duhur të mjetit dhe fshijeni me një leckë.