STIHL Multiclean

Kategoria: ,

Përshkrim

Për pastrimin dhe heqjen e papastërtive nga kositësit STIHL
Vështrim i përgjithshëm
Agjent pastrimi universal për sipërfaqe plastike, metali, gome dhe të lyera. Shkrihet dhe largon papastërtitë, njollat ​​e barit, vajin dhe rrëshirën nga të gjitha sipërfaqet e ndryshme që do të gjeni në një kositës lëndine STIHL ose në kositëse robotike, të tilla si tehu i kositjes, streha ose stacioni i lidhjes. Nuk shkakton dëme në barin tuaj. Përputhshmëri e lartë e materialit.

Për të pastruar tehun e kositjes, spërkateni me Multiclean dhe lëreni për maksimum 5 minuta. Më pas, duke përdorur një furçë, pastrojeni tërësisht për të hequr çdo papastërti të mbetur dhe më pas fshijeni me një leckë të lagur.

Për të pastruar kutinë ose stacionin e lidhjes, spërkatni Multiclean mbi një leckë me mikrofibër dhe më pas fshijeni atë mbi kutinë. Përsëriteni derisa të hiqen të gjitha papastërtitë nga kutia dhe më pas fshijeni me një leckë të lagur.