Sëpatë Pylltarie STIHL AX 16 S

Categories: , ,

Përshkrim

Sëpata të bëra nga materiale tradicionale me mjeshtëri superiore. Çelik inox takohet me dru të qëndrueshëm. Kjo gamë e projektuar në mënyrë perfekte në dizajne të provuara është funksionale dhe e fuqishme me qëndrueshmëri mbresëlënëse. 70 cm, 1550 g. Shumë i përshtatshëm për prerjen dhe prerjen e pemëve të vogla, shumë i përshtatshëm për punë më të lehta të ndarjes. Me dorezë hickory, mëngë mbrojtëse nga goditjet dhe pllakë sigurie.