Prerese Betoni TS800

98,5 cm³, 5,0 kW/6,8 hp, 13,0 kg*. Makineri prerëse për rrota
prerëse 400 mm. Thellësi prerjeje prej 145 mm. Përshtatur
në mënyrë perfekte për prerjen në karrocën FW 20. Valvula e
dekompresionit dhe STIHL ElastoStart për procese që të kursejnë
forcat dhe sistem jetëgjatë filtri. Motor 2-MIX ekonomik dhe
miqësor për mjedisin

Kategoria: , Tag: