Prerese Betoni TS410

66,7 cm³, 3,2 kW/4,4 hp, 9,4 kg*. Makineri prerëse e lehtë
dhe e menaxhueshme. Rrota prerëse 300 mm që presin deri
në 100 mm thellësi. Sistemi kundër dridhjes STIHL garanton
që makineria të presë mirë. Sistem jetëgjatë i filtrit, procese
që të kursejnë energjitë falë valvulës të dekompresionit, motor
2-MIX ekonomik dhe miqësor për mjedisin.

Categories: , Tag: