Pompa Uji Pedrollo PK60-PK100-seti PK

Pompa Uji Pedrollo te llojeve te ndryshme sipas Tabeles

I përshtatshëm për t’u përdorur me ujë të pastër që nuk përmban grimca gërryese dhe lëngje që nuk janë kimikisht agresivë ndaj materialeve nga të cilat është bërë pompa.
Falë besueshmërisë së tyre, faktit që ato janë të lehta për t’u përdorur dhe janë ekonomike, ato janë ideale për përdorim shtëpiak dhe në veçanti për shpërndarjen e ujit në kombinim me grupe të vogla presioni dhe për ujitje të kopshteve dhe ndarjeve.
Pompë duhet të instalohet në një mjedis të mbyllur, ose të paktën të strehohet nga moti i pjerrët.

Kategoria: Tag: