Pincë profesionale Hundë gjatë përthyer KNIPEX 28 81 280

Kategoria: ,

Përshkrim

Për kapje, rregullim dhe punë montimi në zona të vështira për t’u arritur falë dizajnit të hollë dhe shumë të gjatë
Pjesët e vendosura thellë mund të arrihen lehtësisht duke përdorur majat e holla gjysmë të rrumbullakëta
Kapja, mbajtja dhe drejtimi i kujdesshëm por i besueshëm i tubave të vegjël bakri, vidhave dhe kabllove si dhe pjesëve të tjera të rrumbullakëta falë brazdave të bluar me sipërfaqe të lëmuara
Mbërthim i dhëmbëzuar i tubit për të kapur pjesët e rrumbullakëta
Veçanërisht i përshtatshëm për punë në tregtinë e automobilave dhe në inxhinieri mekanike
Mjet i hollë por i fortë
I farkëtuar nga çeliku për vegla speciale, i ngurtësuar me vaj dhe i kalitur