Pincë prerëse me hundë KNIPEX 26 16 200

(Pincë prerëse me sqep lejleku)

Kategoria: ,

Përshkrim

Maja elastike: e qëndrueshme në dimensione edhe kur është e përdredhur
Këshilla precize elastike rezistente ndaj shtrembërimit
Nofulla gjysmë të rrumbullakëta, të gjata, të ngushta
Me tehe prerëse për tela të butë, mesatarisht të fortë dhe të fortë
Skajet prerëse të ngurtësuara gjithashtu me induksion, fortësia e skajit prerës përafërsisht. 61 HRC
Nofullat e drejta
Çeliku elektrik vanadium, i farkëtuar, shumëfazor i ngurtësuar me vaj

Additional information

Marka