Pincë prerëse KNIPEX 70 06 160

Kategoria: ,

Përshkrim

Me buzë prerëse të zgjatur
Prerës diagonale e domosdoshme për përdorim të gjithanshëm
Material me cilësi të lartë dhe punim preciz për jetë të gjatë shërbimi
Tehe prerëse precize për tela të butë dhe të fortë
Prerja e pastër e telave të hollë të bakrit, gjithashtu në majat e skajeve të prerjes
Skajet prerëse të ngurtësuara gjithashtu me induksion, fortësia e skajit prerës përafërsisht. 62 HRC
Stili i kokës së ngushtë për përdorim në zona të kufizuara
Siguria e testuar me VDE deri në 1000 volt
Me pjerrësi
Çeliku elektrik vanadium, i farkëtuar, vaj-forcues me shumë faza