Pincë prerëse Kabulli KNIPEX CoBolt® 71 31 250

Kategoria: ,

Përshkrim

Për prerje të fuqishme të seksioneve tërthore më të mëdha si dhe materialeve shumë të forta
Funksionim me dy duar për forcën maksimale të prerjes
Tehe me prerje për prerje më të lehtë të seksioneve tërthore më të mëdha falë levës më të mirë pranë pikëmbështetjes
Kërkohet 60% më pak përpjekje në krahasim me prerëset konvencionale diagonale me levë të lartë
40-fish rritje e forcës manuale për shkak të dizajnit të veçantë të nyjeve
Me sipërfaqe kapëse poshtë bashkimit për kapjen dhe tërheqjen e telave nga Ø 1,0 mm
Tehe precize të ngurtësuara me induksion: fortësia e skajit të prerjes përafërsisht. 64 HRC
Çeliku i rëndë krom vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza