Pincë prerëse Kabulli KNIPEX CoBolt® 71 31 200

Kategoria: ,

Përshkrim

Me sipërfaqe kapëse poshtë bashkimit për kapjen dhe tërheqjen e telave nga Ø 1,0 mm
Me tehe prerëse precize për tela të butë, të fortë dhe piano
Pret bulonat, gozhdat, ribatinat, etj. deri në Ø 5,2 mm
Dizajni efikas i fugave siguron performancë të jashtëzakonshme prerjeje me pak përpjekje
Me prerje për prerje më të lehtë të telave më të trashë
Skajet prerëse të ngurtësuara gjithashtu me induksion, fortësia e skajit prerës përafërsisht. 62 HRC
Çeliku i rëndë krom vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza