Pincë e Fortë Prerëse Profesionale KNIPEX 74 02 160

Kategoria: ,

Përshkrim

Për përdorim shumë të fortë dhe të vazhdueshëm
Performancë e lartë prerjeje me përpjekje minimale për shkak të koordinimit optimal të këndit të skajit të prerjes dhe raportit të transmetimit
Tehe prerëse precize të ngurtësuara gjithashtu me induksion (fortësia e skajit të prerjes përafërsisht 64 HRC), për të gjitha llojet e telit duke përfshirë telin e pianos
Çeliku i rëndë krom vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza

Additional information

Marka