Pastrues me ujë të ftohtë me presion të lartë RE98

10 – 110 bar, 440 l/h,
16,2 kg. Pastrues praktik dhe
kompakt. Grykë rrotulluese
me grykë me spërkatës me
ventilator, tub të rrjetëzuar 6 m
për presion të lartë, mbajtëse
për pjesët shtesë, komplet
për detergjent spërkatës

Categories: , Tag: