Pastrues me Presion STIHL RE 120

Pastrues i fuqishëm me presion të lartë me veçori shtesë. Koka e pompës prej alumini, motor induksioni pa furçë, çantë e integruar e rrotave, grup spërkatës me agjent pastrimi të dozueshëm, grykë rrotulluese, hundë e rregullueshme e ventilatorit me rregullim të presionit, bashkim i shpejtë kundër stërvitjes në këmbëzë dhe mjet, pozicion parkimi për fikjen e spërkatësit kur çorape e fortë dhe e qëndrueshme me presion të lartë 8 m të përforcuar me çelik, dorezë transporti e përforcuar, spërkatës veçanërisht i gjatë me dorezë të butë për funksionim të përshtatshëm, dorezë teleskopike alumini, ndarje në anën e magazinimit me grykë të integruar dhe ruajtje të kabllove të energjisë.

Përshkrim

Presioni i funksionimit 125 bar
Presioni maksimal 1) 140 bar
Min.përçueshmëria e ujit 400 l/h
Qarkullimi maksimal i ujit 500 l/h
Temperatura maksimale e furnizimit me ujë 40 ° C
Pesha 2) 20 kg
Niveli i fuqisë së zërit 3) 81 dB (A)
Gjatësia e kabllit të rrymës 5 m
Vibrimi i gjallë majtas 4) 2,2 m/s²
Niveli i dridhjeve djathtas 4) 3,8 m / s²
Tensioni i rrjetit 230 V
Gjatësia e zorrës me presion të lartë 8 m