Motosharra STIHL MS 661 C M

Sharrë profesionale jashtëzakonisht e fuqishme 5,4 kW
Sharrë shumë e fuqishme me performancë të lartë me teknologji të avancuar 2-MIX dhe STIHL M-Tronic (M). Ky sistem elektronik i menaxhimit të motorit rregullon kohën e ndezjes dhe furnizimin me karburant dhe regjistron automatikisht temperaturën e jashtme për performancë optimale të motorit, përshpejtim të madh dhe çift rrotullues të qëndrueshëm maksimal. Jashtëzakonisht i fortë dhe i qëndrueshëm me nivele të ulëta vibrimi. Projektuar për përdorim profesional në pylltari dhe korrje të mëdha druri. Furnizohet me shirit udhëzues rollomatik E, jo dritë ES rollomatik siç tregohet në foto.

Përshkrim

Vlera e të dhënave teknike
Hapesira cm³ 91.1
Fuqia e prodhimit kW/bhp 5.4/7.3
Pesha kg 1) 7,4-7,5
Raporti fuqi-peshë kg/kW 1.4
Pesha kg 2) 9,22 / 10,28 / 10,38
Gjatësia e shufrave cm 71-90
Gjatësia e shiritit ” 28-36
CO2 g/kWh 711
STIHL Zinxhiri i sharrës Oilomatic katrani/tipi 3/8″ RS
Niveli i presionit të zërit dB(A) 3) 105
Niveli i fuqisë së zërit dB(A) 3) 118
Vlerat e dridhjeve majtas/djathtas m/s² 4) 6.9/5.6
Zinxhiri i sharrës STIHL Oilomatic katrani/tipi 3/8 “,3/8″
Vëllimi i rezervuarit l 0,85
Shpejtësia me fuqinë maksimale rpm 9.500
Gishti i parakolpit Stahlkralle,Kthetra çeliku
Doreza – numri i dhëmbëve 7.7 Z
Cilindër Chrom,Chrome
Material filtri PET-pëlhurë,PET-Gewebe
Pompë vaji e rregullueshme, einstellbar
Filtri HD2, filtri mbrojtës HD2
Gërpi me dhëmbëza Zinxhiri, Ringkettenrad, Ringkettenrad
Tensionimi i zinxhirit Tensionimi anësor i zinxhirit,seitliche Kettenspannung,Tensioni i zinxhirit anësor
Sistemi anti-dridhje Standard AV-System
Lloji i dorezës Rrokje standarde, Standardgriff
Silenciator standard i shkarkimit, Standardschalldämpfer
Kapak mbushës Kapak mbushës pa vegla, WTV werkzeugloser Tankverschluss
Hapësira me zinxhir 3/8”
Karburator STIHL M-Tronic
Konsumi i karburantit i certifikuar nga EPA glh 0,751
Konsumi i karburantit i certifikuar nga EPA l/h 2,841
Vëllimi i rezervuarit të vajit cm3 400