Motosharra STIHL MS 180

Përshkrim

Sharrë elektrike me zinxhir MS 180 kthehet në bazat me rrjedhjen e përmirësuar të ajrit të motorit dhe dizajnin e qefinit. Me dizajnin e tij të përmirësuar vjen ftohja e përmirësuar e motorit dhe filtrimi i ajrit, duke ju dhënë performancë më të qëndrueshme në terren. Kryeni punën e shpejtë të shkurtimit të degëve, prerjes së pemëve të vogla dhe pastrimit të gjymtyrëve të rënë pas një stuhie. Nëse jeni duke kërkuar për një sharrë elektrike me zinxhir të besueshëm dhe të lehtë për përdorim të rastësishëm, MS 180 është një vlerë që nuk mund ta shpërfillni.