Motokosa me Benzine Shpine STIHL FR 235

Për punën e kositjes në zona që janë të vështira për t’u aksesuar. E shkëlqyeshme për detyrat e kositjes, me vegla metalike dhe kokë kositëse najloni. Dorezë me shumë funksione, dorezë me unazë, sistem mbajtëse me mbushje.

Kategoria: , , ,

Përshkrim

Diametri i prerjes 420 mm
Niveli i dridhjeve, djathtas me vegël metalike 1) 2,1 m/s²
Niveli i dridhjeve, i mbetur me mjet plastik 1) 4,9 m/s²
Pesha 2) 22,7 paund
Gjatësia totale 3) 275 cm
Pesha 2) 10.3 kg
Niveli i dridhjeve, i mbetur me mjet metalik 1) 2,2 m/s²
Cilindrata 36.3 cm³
Cilindrata 2,22 cu-in
Fuqia dalëse 1,55 / 2,1 kW / bhp
Vëllimi i rezervuarit 0,81 l
Shpejtësia me fuqinë maksimale 9000 Um
Vlera e dridhjes, djathtas me mjet plastik 4) 4.9 m/s2
Kapaciteti i rezervuarit të karburantit 27,4 oz
Niveli i presionit të zërit me vegël metalike 5) 99 dB (A)