Mbulim në të gjithë këmbët për mbrojtje kundër prerjeve

Të rregullueshme individualisht për shumë përdorues.
Gjatësi e rregullueshme,
EN 381, klasi mbrojtës 1
(=ˆ 20 m/s), dizajni C.
Ngjyrë portokalli me dukshmëri
të lartë, 85 % poliestër, 15 %
pambuk, copa e jashtme dhe
rripat reflektues sipas EN 471.
Përmasat S – M (46 – 52)
Nr. i porosisë 0000 884 0868
Përmasat L – XL (54 – 60)
Nr. i porosisë 0000 884 0869
Përmasat XXL (62 – 64)
Nr. i porosisë 0000 884 0879

Kategoria: Tag: