Makineri Prerese STIHL TS 800

Motor shumë i fuqishëm 5.0 kW me rrotë prerëse 400 mm. Përfshin një sistem filtri ajri me jetëgjatësi me kalimin e ajrit të ciklonit. Dizajn ergonomik me pozicione të optimizuara të trajtimit. ElastoStart plus, kompensues dhe valvul dekompresimi. Lidhja e ujit dhe rrota prerëse e përbërë si standard. Mund të përdoret me dorë ose të montohet në një karrocë FW 20. Furnizohet me rrotë prerëse gërryese.

Përshkrim

Cilindrata 98.5 cm³
Fuqia e prodhimit 5 / 6,8 kW / bhp
Pesha 1) 12.70 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 101 dB (A)
Rrota prerëse 400/16 mm/in
Niveli i fuqisë së zërit 2) 114 dB (A)
Thellësia maksimale e prerjes 145 mm
Niveli i dridhjeve majtas / djathtas 3) 6,5 / 3,9 m / s²