Kuti Pune Profesionale Qbrick System ONE Longer Basic

Kutia e lëvizshme e veglave ju lejon të mbani vegla të gjata me energji elektrike si çekiç, mulli këndor ose mikser çimentoje me aksesorët e nevojshëm. Ai është i pajisur me tre ndarje të rregullueshme – dy me rripa elastikë dhe një ndarje Multi, e cila, falë mbajtëseve të ndryshme për veglat e dorës, ju lejon të mbani me lehtësi rendin brenda kutisë.

Dimensionet e tij mbi standardet e bëjnë atë një produkt unik në kategorinë e tij.

Categories: ,

Përshkrim

Dimensionet e jashtme
793 [L] x 385 [P] x 322 [H] mm

Dimensionet e brendshme
635 [L] x 245 [P] x 230 [H] mm

Diagonale
806 mm

Kapaciteti
50

Sasia në paleta
18