Kuti Kombinuese te vogla

Kategoria: ,

Përshkrim

Kuti e vogel dyshe per 3 liter karburant dhe 1.5 liter vaj zinxhiri. Me aprovim nga OKB, perfshire grykat. Kutine e pershtatshme per sistemet e mbushjes STIHL.