Kultivator STIHL MH 700

Freza më e fuqishme STIHL, e krijuar për aplikime jashtëzakonisht të vështira. 2 marsha përpara dhe 1 mbrapa, gjerësi e madhe pune, pastrues ajri për banjë me vaj për ambiente me pluhur. Ngritja e energjisë (PTO) për aksesorët, dritë LED në pjesën e përparme. Të gjitha pjesët janë të zëvendësueshme dhe të disponueshme veçmas si pjesë këmbimi. timon i rregullueshëm individualisht dhe gjerësia e punës, rrotë transporti e palosshme në pjesën e përparme. Pesha 101 kg.

Kategoria: , ,

Përshkrim

Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB (A)] dB (A) 100
Diametri i kompletit të shatës 36 cm
Faktori i pasigurisë së nivelit të presionit të zërit KpA [dB (A)] dB (A) 2
Gjerësia e punës 97 cm
Pasiguria e dridhjeve K faktor m/s² 2,76
Vlera e emetimit të dridhjeve ahw m/s² 6.9
Kapaciteti i rezervuarit 3.6 l
Lloji i motorit EHC 700.0
Zhvendosja 252 cm³
Fuqia e vlerësuar U / min 5,2 kW / 7,1 PS