Korrësja STIHL RME235

Nëse dëshironi të korrni lëndina të vogla, të menaxhueshme, kositësja elektrike e lëndinës STIHL RME 235 me zhurmë të ulët është zgjedhja e duhur. Falë ndërtimit të thjeshtë, por të fortë, kujdesi për lëndinë është veçanërisht i drejtpërdrejtë me këtë kositës të lehtë. Lartësia optimale e prerjes së lëndinë mund të vendoset në pesë nivele duke përdorur rregullimin qendror të lartësisë së prerjes. Kjo siguron rezultate mbresëlënëse të kositjes dhe një model të rregullt të prerjes në kopshtin tuaj. Treguesi i nivelit të integruar në kutinë e barit ju tregon kur ka ardhur koha për ta zbrazur atë. Kjo makinë kompakte, e lehtë me peshë 13 kg, kështu mund të ruhet dhe transportohet në mënyrë të kursimit të hapësirës.

Kategoria: , Tag: