Korrese Bari STIHL RLA 240

Kategoria: , ,

Përshkrim

Korresja e Barit, sistemi elektrik i lëndinës STIHL RLA 240 është ideal për gërryerjen ose krehjen e lëndinave më të vogla dhe më të parregullta. Për funksionim të lehtë, ai është i pajisur me sistemin e baterive STIHL COMPACT. Kjo bën të mundur që të mirëmbani lëndinën tuaj pa tel dhe të gëzoni lirinë e plotë të lëvizjes kur drejtoni skafierin. Falë gjerësisë së tij të punës prej 34 cm, skafieri kombinon manovrimin e lartë me efikasitetin – veçanërisht në lëndinat me shumë qoshe. Gjithashtu ju jep mundësinë e gërvishtjes së terrenit duke përdorur njësinë gërryese për ajrim më të mirë ose të krehni barin dhe myshkun e ngordhur nga lëndina juaj duke përdorur rulin e ajrosjes. Thjesht lidhni mjetin që ju nevojitet në disa hapa të thjeshtë, rregulloni thellësinë e punës duke përdorur shkallën e rregullueshme pafundësisht dhe filloni të ajrosni ose krehni lëndinën tuaj. Çdo mbetje e akumuluar e bimëve mblidhet në kutinë e kapjes së barit 50 litra. STIHL RLA 240 është efikas në energji dhe shumë i qëndrueshëm falë trupit të tij polimer të lehtë dhe të fortë. Rrotat me lëvizje të lehtë e bëjnë atë shumë të manovrueshëm, timoni i palosshëm dhe dy doreza të integruara mbajtëse thjeshtojnë transportin dhe një mekanizëm susta e bën heqjen e baterisë me jon litium të lehtë për karikim ose ruajtje. Set me bateri AK 30 dhe karikues AL 101.