Korrëse Bari me Benzine Seria STIHL 7 RM 756 GS

Kositëse lëndine profesionale me benzinë me marshe me 3 shpejtësi
Specifikimet e Përgjithshme Teknike Veçoritë AksesorëtDokumente
Kositësja e lëndinës STIHL RM 756 GS me benzinë është zhvilluar posaçërisht për përdorim të fortë dhe afatgjatë në funksionimin profesional. Strehimi i fortë hibrid, për shembull, karakterizohet nga qëndrueshmëri e lartë në përdorim. Falë gjerësisë së prerjes prej 54 cm, siguron që puna të përparojë shpejt. Dhe falë marshit me 3 shpejtësi, ju mund të punoni gjithmonë me shpejtësinë e duhur, qoftë në zona të sheshta apo në pjerrësi. Për më tepër, lartësia e prerjes së kositëses mund të ndryshohet në çdo rrotë për të arritur lartësi të sakta të lëndinës. Tufa e frenave të tehut shkëput tehun nga motori që funksionon pa probleme, duke mbrojtur boshtin me gunga të RM 756 GS nga dëmtimi. Për më tepër, kutia e palosshme e kapësit të barit 80 litra mund të zbrazet pa rindezur motorin. Karakteristikë e mëtejshme e rehatisë: Makina mund të zhvendoset duke përdorur vetëlëvizësin me tehun të ndaluar.

Categories: , , ,

Përshkrim

Lëndinë deri në 3.000 m²
Lartësia e prerjes 25-90 mm
Gjerësia e prerjes 54 cm
Kuti kapëse bari 80 l
Lloji i motorit FJ 180 V KAI OHV
Zhvendosja 179 cm³
Fuqia nominale 2,9 kW / 3,9 PS U/min
Shpejtësia e punës 2.800 rpm
Pesha 60 kg
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB(A)] 98 dB(A)
Vlera e vibrimit ahw 2,4 m/s²
Faktori i pasigurisë K 1,2 m/s²
Faktori i pasigurisë KpA [dB(A)] 2 dB(A)