Kapëse AT1150A

Porte shumekaheshe per komoditet
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Amortizatoret mbrojne paisjen dhe pjesen qe punohet
Pastrimi pa çelës i ngecjeve ose bllokimeve
Filtri i integruar thithës parandalon hyrjen e pluhurit
Përshtatja e thellësisë së gozhdës pa çelës

Kategoria: , Tag: