Grirësja e Degëve STIHL GHE 250

Grirësja elektrike STIHL GHE 250 është një makinë e gjithanshme ideale për këdo që kërkon të mbajë të rregullta të gjitha cepat e kopshtit të tyre. Qoftë stolitë e bimëve apo materialet e drurit të kopshtit – grirësi i tehut mund të copëtojë copat e forta, të buta, të gjata dhe të gjera shpejt, me besueshmëri dhe me efikasitet. Njësia e tehut të tipit sanduiç me disk Multi Cut gjithashtu mund të copëtojë pa mundim degë me madhësi mesatare deri në 30 mm të trasha. Motori i fuqishëm siguron funksionim të qetë dhe efikas. Strehimi dhe gropa e ushqimit ofrojnë një shkallë të lartë komoditeti dhe sigurie gjatë funksionimit. Gryka e madhe e pjerrët e ushqimit e bën të lehtë futjen e gjetheve, degëve dhe prerjeve të bimëve në grirëse. Grirësja elektrike e kopshtit STIHL GHE 250 mund të vendoset në rrota dhe të zhvendoset lehtësisht midis vendit të përdorimit dhe vendndodhjes së ruajtjes.

Përshkrim

Trashësia maksimale e degës deri në 30 mm
Trashësia maksimale e degës 35 mm
Fuqia nominale 2500 W
Tensioni nominal 230 V
Pesha 27 kg
Mjet prerës Multi-Cut 250
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LwA 103 dB (A)
Niveli i matur i presionit të zërit LpA 92 dB (A)
Niveli i presionit të zërit të faktorit të pasigurisë KpA 3 dB (A)
Pasiguria KWA 2,7 dB (A)
Shpejtësia nominale 2.800 U / min