Gërshërë tubash profesionale LOWE 5.504

Përshkrim

Gërshërë tubash origjinale LÖWE Professional 5.504 me teh trekëndësh, gërshërë të mprehtë dhe të dobishëm për prerje të saktë në tuba, zorrë, zorra karburanti.