Fryrëse STIHL BG 56

I projektuar duke pasur parasysh lehtësinë e përdorimit, STIHL BG 56 C-E përmban sistemin tonë të thjeshtuar të nisjes me STIHL Easy2Start™. STIHL Easy2Start ™ ju lejon të ndizni motorin me një tërheqje të gjatë të lehtë të litarit të nisjes dhe jo me një hov të fortë të shpejtë, duke e bërë ndezjen praktikisht të lehtë. Mbytja gjysmë-automatike dhe çelësi i ri i nisjes/ndalimit e bëjnë praktikisht të pamundur vërshimin kur ndizni këtë njësi. Motori me performancë të lartë dhe me emetim të ulët e bën punën e shpejtë të gjetheve dhe mbetjeve të tjera të oborrit.

Përshkrim

I projektuar duke pasur parasysh lehtësinë e përdorimit, STIHL BG 56 C-E përmban sistemin tonë të thjeshtuar të nisjes me STIHL Easy2Start™. STIHL Easy2Start ™ ju lejon të ndizni motorin me një tërheqje të gjatë të lehtë të litarit të nisjes dhe jo me një hov të fortë të shpejtë, duke e bërë ndezjen praktikisht të lehtë. Mbytja gjysmë-automatike dhe çelësi i ri i nisjes/ndalimit e bëjnë praktikisht të pamundur vërshimin kur ndizni këtë njësi. Motori me performancë të lartë dhe me emetim të ulët e bën punën e shpejtë të gjetheve dhe mbetjeve të tjera të oborrit.