Fryrës Ajri STIHL BGA 57

Përshkrim

BGA 57 ofron performancë të fuqishme STIHL e kombinuar me kontroll të madh dhe funksionim të rehatshëm. Ky ventilator nxjerr 103 mph të shpejtësisë mesatare të ajrit (123 MPH shpejtësia maksimale e ajrit) e kombinuar me 365 CFM për pastrim efektiv të gjetheve dhe mbeturinave të tjera të oborrit. Me peshë vetëm 7,8 lbs (me baterinë AK 20), BGA 57 është kompakt dhe i lëvizshëm. Një dizajn i hollë dhe një shpërndarje e barabartë e peshës lejojnë që ventilatori të mbahet afër trupit të përdoruesit, duke e mbajtur lodhjen në minimum duke maksimizuar manovrimin. Karakteristikat shtesë të rehatisë përfshijnë një mbyllje simetrike të këmbëzës që i lejon përdoruesit të nisin lehtësisht njësinë me dorën e majtë ose të djathtë, një dorezë të gomuar për kapje të rehatshme dhe një tub që përshtatet lehtësisht në tre gjatësi për t’iu përshtatur lartësive të ndryshme të përdoruesit. BGA 57 ka një kohë funksionimi deri në 18 minuta me një karikim të vetëm me baterinë AK 20*, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për pronarët e shtëpive që të kujdesen për oborrin e tyre, kuvertën, trotuaret, trotuaret dhe më shumë.