Freza RP1800FX

  • Mund të kryeje prerje të gjatë të drejtë me shinën udhëheqëse
  • Kushineta sferike lineare per zhytje pa zhurme dhe te sigurte
  • Rezistence e ritur ne saje te kushinetes se madhe dhe motorit si labirinth qe ndalon hyrjen e ashklave
  • Etiketa e shkallës e cila mund të lexohet lehtë për kontrollin e thellësis së prerjes
  • Celes lehtesisht I manovrueshem me doren e djathte
  • Bllokuesi Stopper mundëson arritjen e 3 thellësive të ndryshme të prerjes
  • Doreza ergonomike te pershtatshme ne pellemben e perdoruesit
  • Llamba ose drita binjake LED me funksionin pasndriçues