Fije Shenuese shkumësi SOLA CLP

KARAKTERISTIKAT
Materiali Magnez, i derdhur
Gjatësia e modelit
CLP 30 30 m

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET CLP
Rezervuar i magnezit ultra i lehtë dhe rezistent ndaj thyerjes
Zgjerim i përshtatshëm i linjës: funksioni i rrotave të lira duke shtypur boshtin e fiksimit
Tërheqje 5 herë më e shpejtë e linjës falë boshtit te fiksimit
Kapacitet i lartë për pluhur me ngjyra
Grep fundor i ngurtësuar
Vendndodhja e integruar e ruajtjes për grepa