Çizme lëkure RANGER për sharrë me zinxhir

Material i sipërm i bërë prej
lëkurës të cilësisë të lartë me
kokrriza dhe rezistente ndaj
ujit. Ngjyrë e zezë, rehati
përkuljeje shumë e mirë,
tekstil astari i ajrosshëm me
qafa me vata, mbrojtje e
shkëlqyer kundër veshjes
dhe gërryerjeve, pjesë e
fortë te lidhëset, mbrojtje PU
e tabanit, kapje shumë e
mirë falë tabaneve me profil
kundër rrëshqitjes, të përshtatshme për BGR 191.
Përmasat 36 – 50*
Nr. i porosisë 0000 883 34

Kategoria: , Tag: