Xhaketë për sharrë me zinxhir me dukshmëri të lartë

Me mbrojtje kundër prerjeve
në gjoks, shpatulla dhe
krahë. Ngjyrë portokalli me
dukshmëri të lartë, 85 %
poliestër, 15 % pambuk, dy
xhepa në gjoks, me rripa
reflektues dhe ngjyrë me
dukshmëri të lartë, copa e
jashtme dhe rripat reflektues sipas EN 471, EN 381,
klasi mbrojtës 1 (=ˆ 20 m/s).
Përmasat 48 – 64
Nr. i porosisë 0000 885 75

Kategoria: Tag: