Prerese Betoni TS700

98,5 cm³, 5,0 kW/6,8 hp, 11,6 kg*. Makineri shumë e fortë
prerëse për rrota prerëse 350 mm. Makineria prerëse përshtatet në
mënyrë perfekte me karrocën FW 20. Valvula e dekompresionit
dhe STIHL ElastoStart për procese që të kursejnë forcat dhe sistem
jetëgjatë filtri. Motor 2-MIX ekonomik dhe miqësor për mjedisin

Kategoria: , Tag: