Trapani-kaçavid DP3003

Grep per vendosje ne rryp
Kapësja ose doreza ergonomiokisht e konturuar me sipërfaqe të mbuluar elastomerike jo-rëshqitëse i përshtatet pëllëmbës suaj shumë mirë për t’ju ofruar kontroll dhe komoditet maksimal
Karkase e forte alumini rixhid
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
Celes me funksion para dhe prapa

Kategoria: , Tag: