Sisteme Pastrimi BG86

27,2 cm³, 4,4 kg*. Për të pastruar zonat e mëdha me gjethe
dhe bar, e përshtatshme për zona shumë të pluhurosura, falë
filtrit të ri HD2. Grykë e rrumbullakët, grykë e sheshtë, sistem
kundër-dridhje STIHL, STIHL ElastoStart, motor 2-MIX, levë
bllokuese e valvulës me buton ndalimi.

Kategoria: , Tag: