Sharrë Krasitjeje STIHL PR 32

Categories: , ,

Përshkrim

Teh sharre e mprehtë, me jetëgjatësi 32 cm, e bërë nga çeliku me karbon të kalitur për pylltari, pemishte dhe menaxhim të tribunëve të rinj. Dhëmbët e grumbulluar me fole pastrimi japin një prerje të qetë. Dorezë e rehatshme e lakuar e fortë, e bërë nga druri ahu.