Nivel Sola MM 5 25

Materiali Alumini, i derdhur
Toleranca matëse, pozicioni standard 0,50 mm/m (0,029°)
Toleranca matëse, matja e përmbysur 0,75 mm/m (0,043°)
Magnet Neodymium
Gjatësia e modelit
MM 5 25 25 cm

Categories: ,

Përshkrim

TIPARET MM 5 25
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Shishe me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me lente zmadhuese (+60%) dhe garanci 30-vjeçare kundër rrjedhjeve
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Saktësi e jashtëzakonshme matëse në pozicionin standard dhe të përmbysur
Niveli jashtëzakonisht i qëndrueshëm prej alumini të derdhur me sipërfaqe matëse të bluar dhe brazdë V për skela dhe tuba çeliku
Magnet i fortë neodymium për forcë të lartë ngjitëse
APLIKACIONET MM 5 25
Matja horizontale
Matja vertikale
Matja e këndit/pjerrësisë