Makineri Prerese STIHL TS 420

Sharrë prerëse kompakte dhe e fortë 3,2 kW (rrota prerëse 350 mm)
Specifikimet e Përgjithshme Teknike Veçoritë AksesorëtDokumente
Kompakt dhe i fortë, STIHL TS 420. Sistemi i filtrave me jetëgjatësi me parandarje ciklonike e bën mirëmbajtjen në vend të panevojshëm. Nivele jashtëzakonisht të ulëta të dridhjeve (3,9 m/s²). Motor me performancë të lartë me sistem ngarkimi të shtresuar. Dizajn kompakt dhe ekuilibër i optimizuar për karakteristika të shkëlqyera të prerjes dhe udhëzimit. Për përdorim me rrota prerëse 350 mm. ElastoStart, pompë primer dhe valvul dekompresimi. Kapak mbushës bajonetë për hapje pa vegla. Mund të mbahet me dorë ose të përdoret me karrocën FW 20. Furnizohet me rrotë prerëse gërryese.

Përshkrim

Cilindrata 66.7 cm³
Fuqia e prodhimit 3.2 / 4.4 kW / bhp
Pesha 1) 9.7 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 98 dB (A)
Rrota prerëse 350/14 mm/in
Niveli i fuqisë së zërit 2) 109 dB (A)
Thellësia maksimale e prerjes 125 mm
Niveli i dridhjeve majtas / djathtas 3) 3,9 / 3,9 m / s²