Çizme sigurie WORKER S3 me lidhëse

Material i sipërm i bërë prej
lëkurës të cilësisë të lartë me
kokrriza dhe rezistente ndaj
ujit. Ngjyrë e zezë, e ajrosshme dhe astar që thahet
shpejt me qafa me vata, rripa
reflektues në të dyja anët,
shtroje që hiqen, taban
çeliku për të mbrojtur kundër
deformimit, mbrojtje dhe
gomë rezistente ndaj vajit/
karburantit/taban EVA në
përputhje me EN 20345 S3.
Përmasat 36 – 48
Nr. i porosisë 0000 885 13..

Kategoria: