Zmeriluesi ekscentrik BO6030

  • Doreze e perparme e cmontueshme e pershtatshme per zmerilim kendor
  • Doreza dhe shasia e motorit ergonomike per kontroll maksimak
  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
  • Njësia e integruar për largimin e pluhurit qe lidhet me fshesën me vakum Makita
  • Doreze e pasme ergonomike jorreshqitese , komode

Kategoria: Tag: