Vaj HP për motor me dy kohë HP

Vaj motori me bazë minerale,
i prodhuar veçanërisht për
nevojat e veglave me benzinë.
Veçori shumë të mira lubrifikimi dhe djegieje, JASO-FB,
ISO-L-EGB, raporti karburant/
vaj 1:50, i përshtatshëm
për të gjithë motorët STIHL

Categories: , Tag: