Thikë korrëseje STIHL Brushcut

Mjete speciale për kositje në bar të fortë
Teh furçë prej çeliku special. Ideale për rrallimin dhe pastrimin e barit të fortë, të lyer dhe pastrimit. Gjithashtu krasitja e gardheve me gjemba. Për përdorim me mbrojtje universale.

Categories: , , ,

Përshkrim

Mjete speciale për kositje në bar të fortë
Teh furçë prej çeliku special. Ideale për rrallimin dhe pastrimin e barit të fortë, të lyer dhe pastrimit. Gjithashtu krasitja e gardheve me gjemba. Për përdorim me mbrojtje universale.